Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο Ολυμπιακός ανέβασε μισό εκατομμύριο την πρόταση του για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε και πιέζει για να γίνει άμεσα το… χατίρι του Χάσι.

Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε από την στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Ο Μπέσνικ Χάσι τον θέλει.

Ποια είναι αυτή; Άλλες 500.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή 2,5 εκατομμύρια για τον 28χρονο αμυντικό χαφ. Και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της Λέγκια σε αυτήν την πρόταση. Ο Ολυμπιακός έχει ως σύμμαχο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Οφόε και τον Χάσι ξέρει αλλά και ο μάνατζέρ του (Κριστόφ Ενροτό) θέλει να γίνει το deal με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο ίδιος ο Οφόε με μήνυμά του στο twitter να θέλησε να… ξεθολώσει το τοπίο ωστόσο το έκανε κυρίως για να μην έχει προβλήματα με την Λέγκια μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο ίδιος πιέζει για να γίνει η μεταγραφή (είχε ραντεβού την Τρίτη στην Βαρσωβία με τον πρόεδρο της Λέγκια, Ντάριους Μιοντούσκι για λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Βέλγιο).

Ο Οφόε έγραψε στο twitter:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι… Δεν θέλω τίποτα άλλο από το να είμαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα άλλα παιδιά. Αλλά η τωρινή οικογενειακή μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να είμαι σύντομα με τα παιδιά να προπονούμαι και να δουλεύω»

Η πληροφόρηση που έχουν οι Πολωνοί είναι ότι η υπόθεση θα… τραβήξει μιας και η Λέγκια θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντησή της στην αντιπρόταση του Ολυμπιακού.

Σχόλια

σχόλια