Την Πέμπτη, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και σταδιακά θα σταματήσουν. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι καλός.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βαθμιαία νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το απόγευμα και το θερμόμετρο από 16 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές. Ο υδράργυρος από 11 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγα σύννεφα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βαθμιαία τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπική συννεφιά με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ο υδράργυρος από 15 έως 28 βαθμούς.

Σχόλια

σχόλια