Με παροδικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στη βόρεια χώρα, αλλά και ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά στις υπόλοιπες περιοχές θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο. Την Πέμπτη όμως θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι την Τρίτη και την Τετάρτη θα πνέουν από δυτικές  διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά νότιοι 7 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη σταδιακά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 7 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 11 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με σποραδικές μπόρες το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανή βροχή το βράδυ στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 8 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιή συννεφιά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρη συννεφιά με πιθανότητα βροχών το βράδυ στα βόρεια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 11 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

σχόλια