ΑΕΚ και Ατρόμητος πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να προηγείται 2-0 αλλά να μένει και αυτή τη φορά χωρίς τρίποντο, αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στην ισοφάριση με «επική» αντεπίθεση.

Ήταν η τρίτη συνεχής εντός έδρας απώλεια για την ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας αποδοκιμάστηκαν έντονα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ ο Ατρόμητος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες μετά το 2-2 με τους Λε Ταλέκ και Λημνιό.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Ούμπιδες δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά, ο Μάνταλος πήρε την μπάλα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Το γκολ επέδρασε ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, που είχαν πολύ καλή ανάπτυξη στη συνέχεια και ως το 35΄, αλλά στη συνέχεια ο Ατρόμητος κέρδισε χώρο και μέτρα και απείλησε με τον Βασιλείου στο 45΄, που έφυγε από θέση οφ σάιντ, βρέθηκε απέναντι στον Ανέστη αλλά αστόχησε αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Στόιτσεφ.

Το ματς φάνηκε ότι τελειώνει με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Πατίτο πέτυχε ένα έξοχο γκολ έξω από την περιοχή. Οι παίκτες του Ζοσέ Μοράις χαλάρωσαν θεωρώντας ότι το παιχνίδι τέλειωσε και το πλήρωσαν ακριβά, παραλίγο και ακριβότερα…

Στο 71΄ ο Γκάλο αδράνησε, ο Λε Ταλέκ βρήκε χώρο για σουτ μέσα στην περιοχή και μείωσε 2-1 ξαναβάζοντας στο ματς την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ούμπιδες «γέμισε» στην περιοχή και μια φάση ρουτίνας για οποιοδήποτε τερματοφύλακα κατέληξε σε μια σούπερ γκάφα, καθώς ο Ανέστης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 80΄ο Αλμέιδα έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν σούταρε μόνος του από το σημείο του πέναλτι μετά από ασίστ του Βάργκας, αλλά έστειλε τη μπάλα στον Γκορμπούνοφ, ενώ στο 83΄ ο Ανέστης έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ με τον Λημνιό και γλύτωσε την ΑΕΚ από την ήττα.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Αλμέιδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (46′ Ζησόπουλος), Στόιτσεφ (56′ Λημνιός), Ούμπιντες, Μπάγκα, Βασιλείου, Λε Ταλέκ

Σχόλια

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ