Ένα μήνα μετά τη σέντρα του πρωταθλήματος κι έπειτα από τρία σερί χαστούκια, ο Παναθηναϊκός ένιωσε τη γλύκα της πρώτης νίκης (1-0 τον Απόλλωνα)! Η κεφαλιά-γκολ του Άλτμαν ήταν ό,τι καλύτερο κρατούν οι «πράσινοι» από ένα ματς που και πάλι προβλημάτισαν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε στον πάγκο τους Λουσιάνο και Τσάβες για πειθαρχικά παραπτώματα, επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα τους Μολίνς και Άλτμαν στην επίθεση. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βλαχοδήμος. Αριστερό μπακ ο Χουλτ, δεξί ο Γιόχανσον και ο Κολοβέτσιος με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Λουντ, δεξί ο Μουνιέ, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή ο Μολίνς.

Ο Άκης Μάντζιος, από την πλευρά, του επέλεξε τον Τσόβιτς την εστία. Κύργιας και Μπιτζιμίν οι δύο στόπερ, δεξί μπακ ο Ντάσιος και αριστερό ο Βαλλιάνος. Κοντοές και Μπαμπιαρζ οι δύο «κόφτες». Αλμπάνης, Κονέ και Σιατραβάνης στην μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Καστιγιέχος.

Όμρι Άλτμαν: Ο πιο επικίνδυνος, κεφάτος, ουσιαστικός παίκτης του Παναθηναϊκού στο χορτάρι της Λεωφόρου. Ο Ισραηλινός ταλαιπώρησε την άμυνα του Απόλλωνα, είχε καλές στιγμές και φυσικά σκόραρε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με ωραία κεφαλιά στο 32′. Δικαίωσε τον Ουζουνίδη για τον επιλογή του να τον ξεκινήσει αντί του Λουσιάνο.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Απόλλωνα και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να βρει και ένα δεύτερο γκολ αν ήταν πιο ουσιαστικοί οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια. Τελικά η κεφαλιά του κορυφαίου Όμρι Άλτμαν έφτανε στους «πράσινους» για να σπάσουν το ρόδι και να ξεκολλήσουν από τους μηδέν βαθμούς…

Σχόλια

σχόλια