Η Honda θα αποκαλύψει το νέο, ηλεκτρικό, σπορ πρωτότυπο Sports EV Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017 (25 Οκτωβρίου) που θα πλαισιώσει  μία ευρεία οικογένεια προηγμένων οχημάτων παραγωγής και πρωτοτύπων, δύο και τεσσάρων τροχών.

Sports EV Concept

Εντυπωσιάζοντας με το πρωτότυπο σχήμα, τη φιλική φυσιογνωμία και την πλαστικότητα των εξωτερικών επιφανειών του, όλα σχεδιασμένα για να μπορούν να υποστηρίξουν οποιοδήποτε lifestyle, το Sports EV Concept θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Τόκιο.

Urban EV Concept

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό στην παγκόσμια πρεμιέρα του στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, το Urban EV Concept ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στην Ιαπωνία. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται στην Ευρώπη το 2019.

Το παπί – Super Cub

Γιορτάζοντας την επέτειο των 60 χρόνων και το ορόσημο παραγωγής των 100 εκατομμυρίων μονάδων από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, στο εκθεσιακό περίπτερο της Honda θα αποκαλυφθεί το επετειακό μοντέλο παραγωγής των 100 εκατομμυρίων μονάδων του Super Cub 110 και ένα νέο Super Cub 125C.

Το νέο CR-V

Συνεχίζοντας την εξέλιξη της ξεχωριστής σχεδίασης ενός από τα παγκοσμίως πιο επιτυχημένα ονόματα SUV, η νέα, 5η γενιά CR-V θα κάνει επίσης την πρώτη της παρουσίαση στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο. Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει την εφαρμογή σε SUV της υβριδικής τεχνολογίας δύο μοτέρ της Honda – i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive).

NeuV

Το NeuV αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο στο CES 2017 στο Las Vegas, λανσάροντας μία νέα φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης για καθημερινές μετακινήσεις. Με την υποστήριξη του κινητήρα τεχνητής νοημοσύνης (AI) της μάρκας – Honda Automated Network Assistant– η λειτουργία αυτόνομης οδήγησης περιλαμβάνει  σύστημα παρακολούθησης του οδηγού που αναγνωρίζει σημάδια κόπωσης από τις εκφράσεις του προσώπου και τον τόνο της φωνής, με σκοπό να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη.

Σχόλια

σχόλια