Ανιγκό και Γιακουμάκης ήταν οι πρωταγωνιστές από πλευράς Λεβαδειακού στο 1-1 με τον ΠΑΣ. Οι Βοιωτοί βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα τους με 0-1 από το τέρμα του Κόντε όμως η αλλαγή του σχήματος από τον Γάλλο τεχνικό και το γκολ του Γιακουμάκη έφεραν το 1-1. Κακώς ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ τέρμα του Μαυροπάνου. Έτσι ο Λεβαδειακός παρέμεινε αήττητος στην Super League!

Στο 73′ ο Μαυροπάνος σκόραρε με το κεφάλι αλλά το τέρμα του κακώς δεν μέτρησε για τουλάχιστον αμφιλεγόμενο επιθετικό φάουλ του Τζημόπουλου στην φάση σε παίκτη του Λεβαδειακού. Στην συνέχεια το ματς πήγε να γίνει… ροντέο με χαμένο τετ α τετ του Χαλκιαδάκη και μετά ευκαιρίες από Μπραντάο και Τσαμπούρη. Στον ΠΑΣ πάντως ήταν έξαλλοι για το γκολ που δεν μέτρησε.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Φαβάρο (46′ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα (46′ Γιακουμάκης), Γιουσούφ και Μπραντάο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (77′ Νικολιάς), Γιάκος (87′ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (87′ Σολτάνι) και Κόντε.

Σχόλια

σχόλια